English
  • Jobba hos oss
 

Jobba hos oss

Kraftkonsult

Gillar du flexibilitet med personligt ansvar? Gillar du att bidra i förändringsarbete? Vill du vara med och påverka vår expansion? Då ska du överväga att söka till oss på Kraftkonsult.

Kärnan i vår verksamhet är att attrahera och behålla duktiga medarbetare som trivs med företaget, kunden och med varandra. På Kraftkonsult är alla delaktiga i de beslut som fattas, bland annat vad gäller nya medarbetare, anställningsförhållanden och arbetsmiljö.

Anställningsform

Vår anställningsform är inspirerad av Björn Lunden's Speed Intuition Management (SIM). I korta drag ska regler och planering i så stor utsträckning som möjligt ersättas av intuition. På så sätt frigörs resurser i företaget till operativt och intäktsskapande arbete. SIM innehåller flera principer som passar oss, däribland:

  • operativt arbete prioriteras; arbete som ger oss intäkt och ett livskraftigt företag.
  • vinstdelning tillämpas.
  • medarbetarna är delaktiga i verksamhetens utveckling.
  • var och en av oss ansvarar för vårt företag, vår lönsamhet och våra kunder.
  • vi är alla ansvariga för att göra jobbet till kundens belåtenhet så att vi får komma tillbaka.

Som medarbetare på Kraftkonsult väljer du själv vilken utbildning du vill genomföra för din egen kompetensutveckling.

Kunden och uppdragen

Vi arbetar främst i projektform hos våra kunder eller hos oss själva. Vår kundbas består mestadels av elnätsägare och entreprenörer, såväl statliga som privata. Hos oss får du arbeta med industri och eldistributionsanläggningar från 0,4 kV till 400 kV. Vi vill även att du är beredd på andra uppgifter. Stationering är på något av våra kontor eller överenskommen plats i Sverige.