English
  • Jobba hos oss
 

Jobba hos oss


Gruppbild Kraftkonsult

Gillar du flexibilitet med personligt ansvar? Gillar du att bidra i förändringsarbete? Vill du vara med och påverka vår expansion samt jobba på en av Sveriges bästa arbetsplatser? Då ska du överväga att söka till oss på Kraftkonsult.

Kärnan i vår verksamhet är att attrahera och behålla duktiga medarbetare som trivs med företaget, kunden och med varandra. På Kraftkonsult är alla delaktiga i de beslut som fattas, bland annat vad gäller nya medarbetare, anställningsförhållanden och arbetsmiljö.

Som medarbetare på Kraftkonsult har du stora möjligheter att påverka din egen kompetensutveckling.

Kunden och uppdragen

Vi arbetar främst i projektform hos våra kunder eller hos oss själva. Vår kundbas består mestadels av elnätsägare och entreprenörer, såväl statliga som privata. Hos oss får du arbeta med industri och eldistributionsanläggningar från 0,4 kV till 400 kV. Vi vill även att du är beredd på andra uppgifter. Stationering är på något av våra kontor eller överenskommen plats i Sverige.

Arbetsplatskultur
Våra värdeord speglar en arbetskultur som bygger på kvalitet, engagemang, kompetens, ansvar, och flexibilitet. Vi står för jämlikhet och arbetar för att skapa de bästa förutsättningar i vår arbetsmiljö. Teamkänsla är det som får oss att växa och är en stor del av företagskulturen!

På Kraftkonsult vill vi förstå vad som driver varje person och hur det motiverar arbetsplatsen. För att nå våra organisatoriska mål, behöver vi kunna inspirera och guida oss i beslut för att tydliggöra vägen framåt. 

 

gptw18gptw19