English
 

Din profil

Beredarexx

Bakgrund

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, men ser helst att du som söker har minst gymnasieutbildning, gärna med teknisk- eller elinriktning. Meriterande är att du har god teknisk kunskap, erfarenhet av att arbeta inom elkraft och att du dessutom har ett stort nätverk av resurser och leverantörerHögskoleutbildning eller likvärdig utbildning är meriterande. B-körkort är ett krav.

Personlighet

Du är utåtriktad med god social kompetens, är ansvarstagande och har ett affärsmässigt förhållningssätt. Struktur, driv och noggrannhet är viktiga egenskaper. För att lyckas i rollen som konsult är det viktigt att du kan samarbeta med andra och att du alltid har ambitionen att slutföra de uppgifter som påbörjats. Du har god kommunikationsförmåga och värdesätter kvalité i arbetet.

Som medarbetare hos oss gillar du att ligga i framkant och ständigt vara i rörelse både vad gäller ditt arbete för dina kunder och din egen utveckling. Du är engagerad och har en egen kraft i det du gör och känner ett ansvar för att tillsammans med dina kollegor hitta de bästa lösningarna för oss och våra kunder.

Du vill utveckla såväl din egen kompetens som teknikområdet. Vidare är du serviceinriktad, initiativtagande och bra på att samarbeta. Du är självständig och uttrycker dig väl i tal och skrift.