English
 

2018-02-16 Välkommen Tess Johansson!

Tess studerade marknadsföring på Handelshögskolan, men väl ute i arbetslivet konstaterade hon att hon var mer lagd åt det tekniska och praktiska hållet.

Hon har bland annat arbetat som projektledare i IT/telebranschen och på E.ON Elnät Sverige AB som ansvarig dokumentationstekniker, processutvecklare och utbildningsansvarig i dpPower.

På Kraftkonsults kontor i Uppsala arbetar hon nu som dokumentationstekniker och har visionen att bidra till att utveckla Sveriges bästa tekniska dokumentationsteam. Detta innebär att Kraftkonsult ska vara ledande på att erbjuda elnätsbolagen tekniska dokumentationslösningar med tanke på bland annat de ökande myndighetskraven.

"Jag ser stora möjligheter för elnätsbolagen att få ut ett ökat nätvärde av ett korrekt och väldokumenterat elnät samt effektivare arbetsflöden av tydliga processer. Mina förväntningar med att arbeta på Kraftkonsult är att få utlopp för det driv och engagemang jag besitter, ha möjlighet att fortsätta arbeta i ett högt tempo med utmaningar som fyller på min gedigna kompetensbank, tillsammans med människor som delar mina visioner och min framåtanda."

Välkommen Tess!

Dela på: