English
  • Nyheter >>
  • 2019 >>
  • En av Sveriges Bästa Arbetsplatser!
 

2019-03-28 En av Sveriges Bästa Arbetsplatser!

SBA2019_Sweden _RGB_SE

Kraftkonsult har av organisationen Great Place To Work® blivit utsett till en av Sveriges Bästa Arbetsplatser! I kategorin Små organisationer (20-49 medarbetare) hamnade vi på plats 13. Totalt fick 20 organisationer utmärkelsen under gårdagens prisutdelning.

GPTW Diplom

Kraftkonsult jobbar på olika sätt för att skapa en positiv arbetsplatskultur och främja medarbetarnas trivsel. En stor del av det arbetet ligger i att skapa möjligheter för medarbetarna att påverka den egna arbetssituationen genom flexibilitet och eget ansvar. Vi sätter även stort värde på medbestämmande och ser till att alla medarbetare får möjlighet att engagera sig och vara delaktiga i beslutsfattandet inom organisationen. Detta, bland annat, tror vi är nyckeln till att få medarbetarna att känna sig sedda och uppskattade.

Vi är oerhört tacksamma för samarbetet med Great Place to Work®. Det har gett oss verktyg för att på ett strukturerat sätt utvärdera medarbetarnas upplevelse samt utveckla och förbättra vår arbetsplatskultur så att vi kan nå vårt mål att bli den mest attraktiva arbetsgivaren.

”Våra medarbetare är det viktigaste vi har, så det är en självklarhet att vårt största fokus ska ligga på deras välmående, i stort som smått. Vi ser den här utmärkelsen som ett bevis på att vi är på väg åt rätt håll och som en morot i vår strävan att bli ännu bättre!” - Tommy Norgren, vd Kraftkonsult.

Att bli utsedd till en av Sveriges Bästa Arbetsplatser är en stor stolthet som vi kommer att bära med oss framöver, men resan slutar inte här. Vi vill bli ännu bättre och kommer att fortsätta samarbetet med GPTW i form av regelbundna medarbetarundersökningar. Nästa uppföljning kommer att genomföras senare i år och därefter har vi ytterligare underlag att jobba vidare med för att få en ännu bättre arbetsplatskultur och ännu nöjdare medarbetare.

”En hållbar arbetsplatskultur och ett högt engagemang är ingenting som kommer av sig självt. Det kräver att ledningen förstår att prioritera medarbetarna, det kräver investeringar och det kräver tid, men vi vet att det lönar sig. Att vinna utmärkelsen Sveriges Bästa Arbetsplats är något som alla medarbetare kan vara stolta över. Engagemang är en förutsättning för framgång idag.” - Maria Grudén, vd Great Place To Work® i Sverige.

So Me _SBA2019

Om Great Place To Work®:

Great Place to Work® är ett undersöknings- och konsultföretag med kontor i 60 länder och drygt 700 anställda. De har mer än 30 års erfarenhet av vad som utmärker en riktigt bra arbetsplats och vad som gör den till en av de allra bästa.

GPTW utvärderar organisationer för att ge dem ett mått på sin arbetsplatskultur och sin insats som arbetsgivare. De erbjuder utvärderings-, analys- och utvecklingstjänster, certifiering och utmärkelser som hjälper arbetsgivare att förstå hur förtroendet i organisationen ger en mätbar effekt på medarbetarengagemang, produktivitet och finansiella resultat.

Dela på: