English
 

2019-11-12 Hållbarhetsdag med Miljötinget

Kraftkonsult har valt att stödja Miljötinget, nordens största miljöevenemang för och av unga. Som företag behöver vi ta samhällsansvar och arbeta för en minskad påverkan på klimatet och miljön. Detta är ett fantastiskt initiativ att kommunicera lokalt och nationellt ansvar och medverka med ungdomar som aktivt jobbar mot en hållbar framtid.

Genom ständig kompetensutveckling och framtagande av nya tekniska lösningar vill Kraftkonsult bidra till en hållbar tillväxt som bygger på ett långsiktigt och ansvarsfullt förhållningssätt till människor, miljö och ekonomi. Kontinuerligt arbete för en hållbar utveckling är därför centralt i vår affärsidé.

I år står Söderhamn som värd för Miljötinget där vi får ett tillfälle att fördjupa oss i miljöfrågorna med fokus i biologisk mångfald som årets tema. Mellan 15-17 November vill Kraftkonsult bjuda in andra i elnätsindustrin till dialog om hur vi kan bidra med strategiskt hållbarhetsarbete i praktiken och betydelsen av hållbarhet inom energiföretagen.

Följ Kraftkonsult i Skandinavien AB , Miljötinget och Faxepark - Söderhamns arena för innovativ tillväxt för en helg fylld med hållbarhetsfrågor, föreläsningar och vad vi kan göra i omställningen till ett hållbart samhälle.

Miljoetinget Infartstavla Bild

#miljötinget2019 #Kraftkonsult #hållbarhet #energiföretagen #hållbarutveckling #Söderhamn #sparbanksstiftelsensoderhamn #faxepark #gretathunberg #fridaysforfuture

// Kraftkonsult

Dela på: