English
 

Nyheter - 2020


2020-03-12  Välkommen Kristin Olovsson!

Vi hälsar Kristin Olovsson varmt välkommen till oss på Kraftkonsult! 

Kristin är 24 år och bor i Uppsala med sin sambo.
Hon är uppväxt utanför Bollnäs och har precis avslutat jägmästarutbildningen på SLU.

'Det ska bli väldigt roligt att få börja jobba på riktigt’ säger hon.

Hon har tidigare sommar- och extrajobbat på Kraftkonsult och ser framemot ett omväxlande jobb med olika projekt där hon både får vara ute i skogen och inne på Uppsala kontoret.

Välkommen till Kraftkonsult familjen Kristin 😊

Ko


2020-03-11  Kraftkonsult kom i mål! Stafettvasan 2020

Stort grattis till Kraftkonsult-teamet som i år anmälde sina lag och tävlade i årets vinterklassiker: Stafettvasan från Sälen till Mora.

Fem deltagare i varje lag delade på den 90 km långa upplevelsen och alla kom till ett jublade och glädjefyllt mål!

Vi tror på gemensamma aktiviteter med hälsosatsning som bidrar till att hitta balans i tillvaron och där vi stödjer varandras välmående och teamkänsla - bra jobbat!

Vi passar även på att presentera Kristin Olovsson, en ny medarbetare som deltog i Stafettvasan innan hon ens påbörjat sin första dag på Kraftkonsult 😊 Välkommen!

Stafettvasan 20202020-02-14  Bättre tillsammans - Vårträff 2020

Vi hade några fantastiska dagar när Kraftkonsult åkte på sitt årliga kvartalsmöte, denna gång i Aosta-dalens pärla Courmayeur. Staden är porten till Italien och kallas ofta "The peak of Italy".
Det var en händelserik helg som inleddes med en workshop i kommunikation och medarbetarskap. Den gav oss erfarenheter, insikter och verktyg för att öka graden av engagemang inom olika målgrupper.

Vårträffen kan bäst beskrivas med två ord: Bättre tillsammans.
Som snabbt växande, specialiserat konsultföretag har vi stora planer för en hållbar framtid, där vi framför allt driver egna, omfattande projekt men även arbetar tillsammans i partnerskap med andra företag.
Vi sätter stort värde på att finnas nära både kunder och leverantörer, men vi vet också vikten av att bevara företagets karaktär och kärna som bland annat står för ansvar, kompetens och engagemang.

Stort tack till Xpansion Sundsvall som genomförde en interaktiv och inspirerande workshop om vikten av kommunikation och om hur den påverkar oss i olika förhållanden.

God mat, teambuilding och en sista dag i naturen med utsikt över Italiens magiska skidbackar förgyllde vår helg och stärkte oss som team och företag.


// Trevlig helg önskar Kraftkonsult  

20200208 141352

 

 

 

Saad MMont Blanc 2

Workshop Kommunikation2

Konferans

Lunch20200209 11385620200209 092527