English
 

2020-11-04 Välkommen Olof och Christian!

Under hösten har vi ytterligare välkomnat två medarbetare till Söderhamns kontoret.

 

58 Christian Larsson

"Jag heter Christian Larsson och är 35 år gammal. Jag är född och uppvuxen i Söderhamn där jag nu bor med min familj.

Jag tror och hoppas att mina erfarenheter från fältet kommer att vara till nytta, samtidigt som jag verkligen ser fram emot att utvecklas i utmaningen i min nya roll som beredare här på Kraftkonsult!

Efter ca 8 år som montör/tekniker inom både elkraft och telekom känner jag att detta är nästa steg att ta för mig.

Att dessutom få förtroendet av Kraftkonsult känns extra roligt då jag endast hört gott om företaget genom andra aktörer i branschen, men också från medarbetare på Kraftkonsult som jag känner sedan tidigare.Bemötandet och mottagandet har varit toppen från dag ett!"

 

57 Olof Oestlin

 "Jag heter Olof Östlin är 26 år och är född och uppvuxen i Söderhamn men bor sedan i våras i Hudiksvall tillsammans med min sambo Hanna. Jag tog studenten som byggnadssnickare år 2013 och har därefter arbetat som snickare/takläggare på ett Söderhamnsföretag. År 2017 kände jag att det var dags att utbilda mig till ingenjör och har nu, efter tre år på skolbänken vid Högskolan i Gävle, fått mitt examensbevis.

Jobbet som beredare på Kraftkonsult kändes lockande då jag hört många positiva omdömen om företaget från människor jag träffat. Just nu känns det både utmanande och kul att få vara en del av Kraftkonsult i Söderhamn.

Jag känner att jag har blivit väl mottagen av mina nya medarbetare här på Kraftkonsult och har redan lärt mig mycket nya saker inom det nya området elkraft"

Varmt välkommen till Kraftkonsult Christian Larsson och Olof Östlin!

/Kraftkonsult

Dela på: