English
  • Nyheter >>
  • 2020 >>
  • Vi flyttar till Söderhamn och Gävle kontoret söker ny hyresgäst!
 

2020-06-11 Vi flyttar till Söderhamn och Gävle kontoret söker ny hyresgäst!

Under sommaren kommer kontoret i Gävle flyttas till Söderhamn där nya lokaler invigdes i början av året. Efter att ha varit stationerade på Södra Centralgatan i 1,5 år så är det nu dags att flytta till Söderhamns nya kontorsutrymmen.

Efter några pensionsavgångar och eftersom många jobbar delvis i Söderhamn tog medarbetarna på Gävle kontoret ett gemensamt beslut att flytta till Söderhamn och förenas med vårt huvudkontor. Vi ser fram emot att välkomna Gävle kollegorna i Söderhamn och fortsätta växa på huvudkontoret. Kraftkonsult lägger alltid fokus på medarbetaren och med detta beslut vill vi skapa de bästa möjliga förutsättningar som ökar engagemang, välmående och teamkänsla!

Gaevle Kontoret Bild

 En lugn arbetsmiljö med centralt läge

Gävle kontoret är nu tillgängligt för uthyrning med ett bottenplansutrymme för upp till 15 kontorsplatser. Byggnaden har ett centralt läge, 5 minuters promenad från tågstationen samt en välkomnande och välskött grön miljö. Bottenplanen är välutrustad med kök, lunchrum och välkomsthall samt konferensrum och parkering för cyklar, 9 bilplatser och fler bilparkeringsmöjligheter inom området.

Vill du ha en möjlighet att besöka Gävle kontoret?

Kontakta vänligen Johan Lundqvist på 010-482 50 47 eller mejla till info@kraftkonult.nu

/Kraftkonsult

Dela på: