English
  • Nyheter >>
  • 2020 >>
  • Vill du jobba på en av Sveriges bästa arbetsplatser?
 

2020-04-24 Vill du jobba på en av Sveriges bästa arbetsplatser?

Kraftkonsult fortsätter att expandera och söker beredare till Söderhamn. Vi är utsedda till en av Sveriges bästa arbetsplatser. Vill du bidra till att göra den ännu bättre och testa något nytt? Tveka då inte att söka till oss!

Att arbeta som beredare hos oss innebär stor flexibilitet, stort ansvar och interaktion med andra medarbetare. Som beredare ansvarar du för att planera om- och nybyggnationer av framtidens elnät, med kompletta bygghandlingar som leverans. Som beredare tillser du att erforderliga tillstånd finns, att rätt material köps in och att tydliga bygghandlingar tas fram för kunden. Vi jobbar ofta i team med flera specialister, där du som beredare blir spindeln i nätet för planeringsarbetet.

Beredarens vardag innebär mestadels arbete på kontor vid dator, även om nästan alla projekt ger möjlighet att besöka fältet. Vid fältbesöken samlas data in med hjälp av den senaste tekniken, allt för att ge goda förutsättningar för ett effektivt planeringsarbete.

Kraftkonsult Framtiden

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi söker dig som är utåtriktad med god social kompetens, är ansvarstagande och har ett affärsmässigt förhållningssätt. Struktur, driv och noggrannhet är viktiga egenskaper. För att lyckas i rollen som konsult är det viktigt att kunna samarbeta med andra och alltid ha ambitionen att slutföra de uppgifter som påbörjats. Du har god kommunikationsförmåga och värdesätter kvalité i arbetet.

Som medarbetare hos oss gillar du att ligga i framkant och ständigt vara i rörelse både vad gäller ditt arbete för dina kunder och din egen utveckling. Du är engagerad och har en egen kraft i det du gör och känner ett ansvar för att tillsammans med dina kollegor hitta de bästa lösningarna för oss och våra kunder.

Du är tekniskt intresserad och vill utveckla såväl din egen kompetens som företagets. Du är självständig och uttrycker dig väl i tal och skrift.

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet från branschen alternativt har en ingenjörsutbildning eller annan relevant utbildning.

Vill du veta mer, tveka inta att ställa frågor till:

andreas.soderholm@kraftkonsult.nu

Alternativt ring Andreas Söderholm på 010-482 50 21

Dela på: