English
 

Nyheter - 2021


2021-04-20  Vi söker en ekonomiadministratör

Vi söker en ekonomiadministratör till vårt huvudkontor i Söderhamn.

Kvalifikationer

  • Väldokumenterad av enklare ekonomiarbete

  • Vana att arbeta i olika team

  • Kommunikativ där du hanterar flera kontaktytor samtidigt

  • Hög leveranskapacitet mot interna kunder

  • Det är en fördel att du är van att arbeta med olika affärssystem

Om dig

Du är en god administratör som genomför arbetet för att nå en hög kundnöjdhet. Du har påvisad erfarenhet från ekonomiadministration.

Ansökan

Vi önskar din ansökan, senaste den 2:a maj. Vänligen bifoga CV och personligt brev.

Mer om tjänsten hittar du här

Välkommen med din ansökan!2021-04-01  Vårt nya dotterbolag expanderar!

Vårt nya dotterbolag Elvida expanderar!
Vi kommer inom en snar framtid starta upp vår verksamhet på Furulundsvägen 9A i Hudiksvall, samtidigt som uppstarter pågår på fler orter i Hälsingland. Hos Elvida finner du många välbekanta ansikten med många års erfarenheter inom el-, industri- och säkerhetsbranschen.
Tillsammans med Elvida känner vi att vi kompletterar varandra utmärkt, med vår expertis inom elkraft, projektering och projektledning samt Elvida's kunskap inom praktiskt utförande av tjänster inom elservice, säkerhet, industri samt data- och fibernät.
Elvida kommer fortsätta att verka lokalt med en lojal inställning och vi är säker på att samarbetet med Kraftkonsult kommer att utöka verksamhetens geografiska gränser och därmed även utveckla varandras kunskaper.
'Kontakta Elvida Hudiksvall så hjälper vi dig gärna med både nya och befintliga anläggningar samt system' - Lars Forslin, Elvida Hudiksvall: 076-1013172
Rubrik Nyheter Ort
Vi vill passa på att önska alla våra kunder, samarbetspartners och medarbetare en riktigt glad påsk! ☀
// Kraftkonsult och Elvida


2021-03-19  Elvida AB etableras i Edsbyn!

Kraftkonsult i Skandinavien har nu startat en verksamhet genom det nya dotterbolaget Elvida AB i Edsbyn.

Det Söderhamnsbaserade bolaget föreslogs förra sommaren som ny ägare till Elektra i Hälsingland men strax innan årsskiftet informerades om att så inte blev fallet. Detta ledde till en annan expansionsplan och idag kan Kraftkonsult stolt informera att företaget Elvida i Skandinavien har etablerats. Verksamheten är fortfarande i uppstartsfasen, men redan nu är lokaler och personal på plats.

Vi börjar där sen får vi se hur det blir med övriga delar av landskapet, säger Christer Sundin, styrelseordförande för Kraftkonsult.

Kraftkonsults fokus ligger på konsulttjänster kopplade till elkraft och energi medan Elvida blir ett installationsföretag och erbjuder tjänster för hem och företag inom bland annat el service, säkerhet, industriservice, data- och fibernät samt solceller & elbilsladdare. Vi delar med oss en bild på medarbetarna som nu är en del av Elvida teamet!

Varmt välkomma till Kraftkonsult familjen!

Elvida Medarbetare Följ Elvida resan på Facebook: https://www.facebook.com/Elvida-i-Skandinavien-AB-100150575484195