English
 

2021-09-17 Välkommen Jonas Andersson!

Jonas _a _liten2

Jonas är vår nya medarbetare och konsultchef. Rollen som konsultchef är ny inom Kraftkonsult där syftet är att ha en dedikerad roll för våra medarbetare med ett ännu högre fokus på dem. Målet är att ständigt uppnå ökad leveranskvalitet och ständiga förbättringar av arbetsmiljön inom bland annat de nya digitala normerna. Jonas kommer i rollen som konsultchef jobba vidare med Kraftkonsults vision, syfte och affärsidé och till sin hjälp har han tillsammans med våra medarbetare Kraftkonsults kärnvärden, ansvar, flexibilitet, engagemang, kvalitet och kompetens.

Jonas har en gedigen bakgrund inom elkraftsbranschen som startade redan 1983 som linjemontör, med flera tekniska områden som bland annat ställverksservice, elkvalitetsmätning och kabeldiagnostik.
Innan rollen som Konsultchef bestod hans uppdrag som konsulterande projektledare för större projekt hos Ellevio i Storstockholm. Dessförinnan så har han verkat som avdelningschef på olika företag inom entreprenörssegmentet under cirka 10 år.

I uppdraget hos Ellevio, så har han jobbat jämsides med flera medarbetare från Kraftkonsult.

"Jag har alltid slagits av den höga kompetensen, teamkänslan och professionalismen hos de medarbetare från Kraftkonsult som jag haft förmånen att få arbeta tillsammans med.
Att själv få möjligheten till att bli en del av detta företag, är något jag verkligen ser fram emot"

Dela på: