English
 

Framtiden

Samarbetsvilja (1)

Bättre tillsammans

Som snabbt växande, specialiserat konsultföretag har vi stora planer för framtiden, där vi framför allt driver egna, omfattande projekt men även arbetar tillsammans i partnerskap med andra företag. Genom oss får du full tillgång till vår samlade kompetens samt våra samarbetsföretag.

Vi strävar efter att vara en uppskattad samarbetspartner och sätter stort värde på att finnas nära både kunder och leverantörer, men vi vet också vikten av att bevara företagets karaktär och kärna.

Framtidsansvar

Vi tar hållbarhetsansvaret på största allvar och har det som en integrerad del av vår filosofi, dels genom vårt ledningssystem för att förbättra våra interna processer, dels genom att aktivt påverka kunder och partners att ta ett ökat ansvar i planetära och sociala frågor.

Några av våra åtaganden är att finnas nära och stödja det lokala näringslivet, samt att utvärdera alla våra leverantörer. Genom att ta emot praktikanter, ha nära samarbeten med flertalet läroinstitut och nationella program samt erbjuda trainee-tjänster, vill vi skapa ett intresse för vår bransch och bidra till att säkra återväxten av ingenjörer i framtiden.

Gasell 2015 Gasell 2016 Gasell 2017